Verhalen rond de Hoogovenbus

In de Week van de Industriecultuur, van 20 t/m 28 oktober, zal een speciale Hoogovenbus op verschillende plekken in Noord Holland staan, zoals op zondag 28 oktober van 10 tot 12 uur bij het Huis van Hilde. De bus komt verhalen ophalen over werken bij De Hoogovens. De inrichting van de bus, met veel tastbare herinneringen, zal het geheugen van de bezoekers zeker opfrissen.

Toegang tot de bus ‘betaalt’ u met een mooi verhaal of een mooie herinnering. We nodigen iedereen van harte uit om ons te bezoeken als de bus in de buurt is. Een ieder kan zich laten inspireren door de inrichting van de bus, het uitwisselen van verhalen en het vertellen van de eigen herinneringen. Naast oud-medewerkers en hun partners en verdere familie is iedere geïnteresseerde welkom om de bus te komen bekijken. De koffie staat klaar.

Diverse lokale radio- en TV-stations zullen opnames maken in de bus en ook de lokale pers zal verhalen vastleggen, zodat deze niet verloren gaan. Op de website  van stichting Kist is al een eerste selectie van boeiende verhalen te lezen.


Meer informatie? Lees verder …

Persbericht van Stichting Kist

Print Friendly, PDF & Email