Jaarboeken bestellen in de winkel van Oud-Castricum

Jaarboeken bestellen

De stichting Werkgroep Oud-Castricum verkoopt ook de jaarboeken met artikelen over historisch Castricum, Bakkum en de directe omgeving. De donateurs krijgen elk jaar de nieuwste uitgave bij betaling van de donatie van minimaal 15 euro.

Van bijna alle verschenen Jaarboeken zijn nog enkele exemplaren verkrijgbaar. Maar van sommige uitgaven is alleen nog een fotokopie op voorraad.

Als u jaarboeken wilt aanschaffen, kom dan maandag- of woensdagavond naar het Historisch Informatie Centrum ‘De Duynkant’ aan de Geversweg 1b, 1901 NW Castricum. Dit gebouw ligt rechts achter het NS station en is goed bereikbaar, lopend, met de fiets of per auto.

Jaarboeken 1 tot en met 33 kosten 5 euro per stuk.
Jaarboeken 34 tot en met 37 kosten 15 euro per stuk.
Jaarboeken 38 tot en met 42 kosten 16 euro per stuk.
Een fotokopie van een uitverkocht jaarboek kost 5 euro per stuk.


Historische Canon van Castricum en Bakkum

Ook de 50-jarig jubileum uitgave van de stichting Werkgroep Oud-Castricum is nog verkrijgbaar. Deze canon vertelt in 30 verhalen met veel foto’s en afbeeldingen de plaatselijke geschiedenis van Castricum en Bakkum. Aan bod komen bijvoorbeeld de zee en het Oer-IJ, de eerste bewoners en Hilde, de slag bij Castricum in 1799 rond het duin de Papenberg, de tankmuur uit de 2e wereldoorlog, de campings in de buurt en nog veel meer!
Deze historische canon kost 11 euro per stuk.

Print Friendly, PDF & Email